Om os

Vi elsker smykker - og håber du kommer til at elske vores armbånd, øreringe og halskæder. Dansk design og dansk produktion.

Vi er et lille team i Danmark, der producerer de fleste af vores smykker i kollektionen. Indimellem falder vi over noget fra udlandet, typisk forgyldte armbånd og bangles. Alt bliver produceret i meget begrænset antal, så du altid er sikker på at få noget, der er unikt.

Vi er altid klar med både halskæder og armbånd, der matcher de sidste nye farver i moden - armbånd, der kan matches på kryds og tværs med dine egne smykker.

NYHEDSBREV
Vi bliver super glade, hvis du har lyst til at modtage vores månedlige nyhedsbrev med gode tilbud og nyheder. Endnu mere lykkelige bliver vi, hvis du vil følge os på Instagram og Facebook - kig efter Eliza Copenhagen eller klik på logoerne nedenfor.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 62 99 23 eller via kontaktformen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer - eller helt specielle ønsker - måske en gammel halskæde du gerne vil have indgår i en helt ny unika Eliza Copenhagen halskæde.