Om os

Vi elsker smykker - og håber du kommer til at elske vores armbånd, øreringe og halskæder

Dansk design og dansk produktion


Vi er et lille team i Danmark der producerer de fleste af vores smykker i kollektionen, men ind i mellem falder vi over noget fra udlandet, typisk forgyldte armbånd og bangles. Alt bliver produceret i meget begrænset antal, så du altid er sikker på at få noget der er unikt.

 

Vi er altid klar med både halskæder og armbånd der matcher de sidste nye farver i moden - armbånd der kan matches på kryds og tværs med dine egne smykker.
 

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel - og det gør du også hvis du køber
Vi vil gerne være med til at gøre en forskel, så derfor er vi i øjeblikket i gang med at undersøge muligheden for et samarbejde med "Village women", der kan producere armbånd for os, og dermed får en ekstra indtægt (eller blot en indtægtT så de kan give deres børn og sg selv, mulighed for lægebesøg, skole, bøger, tøj m.v. til deres børn og sig selv - og ikke mindst en velnærende kost hver dag.

 

Ved salg af vores børnearmbånd, sender vi 10 kr. videre til "Børns Vilkår" per solgt armbånd.

 

Nyheder
Vi bliver super glade vis du har lyst til at modtage vores månedlige nyhedsbrev med gode tilbud og nyheder  ... og endnu mere lykkelige hvis du vil følge os på Instagram og Facebook - kig efter Eliza Copenhagen eller klik på logoer nedenfor.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 62 99 23 eller via kontaktformen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer - eller helt speielle ønsker.